6
Ostali sportovi

Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.

PRIZNANJE: Vučić odlikovao Partizan za naročite zasluge za Srbiju (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.22 u 16:20

Priznanje za crno-bele!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom Dana državnosti u Palati Srbija uručio 88 odlikovanja, a među njima i sportskim kolektivima koji su se istakli.

Ordenom Karađorđeve zvezde prvog stepena odlikovan je vaterpolo klub Partizan povodom 75 godina postojanja za naročite zasluge za Srbiju i njene građane.

U ime crno-belih, odlikovanje je uručeno Filipu Filipoviću, najboljem vaterpolisti sveta i članu Upravnog odbora tog kluba.


(VIDEO:YouTube/Tanjug News Agency official)

Takođe, posthumno je ordenom Karađorđeve zvezde prvog stepena odlikovan legendarni košarkaški trener Dušan Duda Ivkoviić, za naročite zasluge za Srbiju i njene građane u oblasti javnih i sportskih delatnosti. Orden je u njegovo ime primio sin Pavle Ivković.

Legendarni bokser Mujo Bajrović, dvostruki osvajač bronzanih medalja na prvenstvima Evrope odlikovan je ordenom Karađorđeve zvezde trećeg stepena za naročite zasluge i promociju boksa u Srbiji.

U red sportista koji su odlikovani spada i Stanislav Janković, nekadašnji džudista i doživotni počasni predsednik Džudo saveza Kipra. On je odlikovan ordenom Karađorđeve zvezde trećeg stepena za naročite zasluge u jačanju odnosa Srbija i Kipra u oblasti sporta.

0
0

6 Komentara

  1. Od kada je ovaj na vlasti sve se unapred zna.. Vise nema potrebe da se igraju fudbal, kosarka, vaterpolo, rukomet i dr… Srpkinje ne moraju da radjaju decu.. Sto da se muce kad ACA VELIKI kupi rvace, boksere i sl… Odmah gotovi, punoletni,…ne moraju da doje, idu u vrtic, skolu, godisnji odmor, i dr.. Ovako dok si rekao PIKSLA sve gotovo. Mali digne veliki kredit a predsednik Vucic obradjuje trziste i ugovara. Kako se samo toga nisu setili Milosevic i Djindjic?

    0
    0
    Odgovori
  2. Sljamu Pa ti si postavio tu istu Taijanu Rakas da unisti VK partizan ugasio grejanje i sve sto ide iz to.Cudi me da nisi odlikovao i tvoje piune u FK Partizan kome vade unutrasnje organe.
    E Pa Vucicu nece te smeniti ni Djilas ni Ponos vec GROBARI to sam vec rekao Te davne 2016.budi siguran samo polako.

    0
    0
    Odgovori
    • Kakvo si ti smece mislim da jos treba da odlikujes posle one spodobe (Tatijana Rakas)i Novaka Nedica zajedno sa Principima.
      Nemoj vise da bilo sta cinis samo ostavi moj Partizan i pusti nas.Deset godina me je sramota da kazem da sam Srbin zasto Pa zbog tebe sljamu jedan.Sve sto vredi si kompromitovao i unistio .nekom klubu sa druge strane brda upupavas drzavnei novac teraju trenere kite Beograd klupskim bojama sve im je dozvoljeno.
      Bas je onako kako kaze veliki pisac i Grobar Bozo Koprivica;Smrt fasizmu ziveo Partizan“.Partizan je estetika ljubav cast i postenje.
      Ovi drugi imaju interpolovu poternicu i hapsenje ljudi iz kluba koji su ucestvovali u malverzaciji igraca.Onda dodju na vlast i puj pike nista ne vazi budu oslobodjeni i ostanu dalje u fudbalu,a gde su banke i oprostena dugovanja.
      Zato Vucicu 3 April je dan kada ces otici,a moj Partizan ce da se ponovo rodi i da se uzdigne iz pepela kao i 2017.Do aprila neka nam je bog upomoc.

      0
      0
      Odgovori
  3. Naravno, prvo pokuša da taj isti klub uništiš preko svojih poslušnika u ministarstvu sporta i vaterpolo savezu Srbije, pa onda vauuuu, nagrađuje taj isti klub. Licemerjeeeeeeeeee!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter