0
Košarka

Reprezentacija kosarka Srbija - Italija FIBA Olimpijski Kvalifikacioni Turnir Beograd, Srbija in Belgrade Serbia, 4.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

POZNAT SPISAK REPREZENTACIJE: Pešić pozvao veliki broj igrača, tu su i evroligaši i debitanti!

Objavljeno: 15.02.22 u 11:24

Kari Pešić ima 24 igrača na svom spisku

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, napravio je spisak sa 24 igrača na njemu, na koje će računati u predstojećim duelima sa Slovačkom. Zanimljivo na spisku ima dva debitanta, kao i dva povratnika iz teških povreda kolena, i pet igrača iz Evrolige. Na spisku neće biti Miloša Teodosića koji se još oporavlja od povrede.

Spisak Svetsilava Pešića:

Nemanja Dangubić (Partizan), Balša Koprivica (Partizan), Alen Smailagić (Partizan), Dejan Davidovac (Crvena zvezda), Vasilije Micić (Anadolu Efes), Dejan Todorović (Tenerife), Radovan Đoković (Borac), Nemanja Nedović (Panatinaikos), Uroš Trifunović (Partizan), Nikola Đurišić (Mega Mozzart), Jovan Novak (Fuenlabrada), Aleksa Uskoković (Mega Mozzart), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda),  Aleksa Avramović (Partizan), Marko Jagodić-Kuridža (Budućnost), Dušan Ristić (Fuenlabrada), Filip Petrušev (Anadolu Efes), Rade Zagorac (Partizan), Dragan Apić (Zjelona Gora), Dalibor Ilić (Igokea), Aleksa Radanov (Igokea), Dušan Beslać (Vojvodina), Nikola Jović (Mega Mozzart), Boriša Simanić (Mega Mozzart),

Mečevi sa Slovačkom su na programu 25. i 28. febraura. Prvi meč se igra u Beogradu, dok bi drugi po rasporedu trebao da se odigra u Ljevicama na jugoistoku zemlje. Srbija je na deobi drugog mesta sa Letonijom, sa pobedom i porazom, Belgija je lider grupe sa oba trijumfa, a za pobedu jedino ne zna Slovačka koja je poslednja u grupi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter