0
AdmiralBet ABA Liga

from left Nikola Ivanovic Dejan Davidovac Nikola Kalinic Maik Zirbes and Austin Hollins Crvena Zvezda v FC Bayern Munich-Euroleague 2021/22 Beograd, 17.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MOŽE BITI VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU: Poznato ko ne ide na kup, da li je povreda razlog!?

Objavljeno: 15.02.22 u 11:07

Radonjić otkrio koga neće biti na kupu

Kup Radivoja Koraća na programu je od četvrtka, a večiti rivali, uz Borac, FMP i Megu, su izuzetno „naoštreni“ da napadnu prvi trofej u sezoni. Ipak, za dva prvoplasirana kluba Jadranske lige, problem je broj stranaca. U Partizanu će izvisiti najverovatnije dvojica od trojice, Madar, Glas, Kuruc, dok bi u Crvenoj zvezdi to trebalo da bude Maik Cirbes.

Izgleda da je povreda olakšala izbor Dejanu Radonjiću, a Mozzart Sport prenosi da je od 14 igrača na spisku Crvene zvezde, jedino izostavljen nemački internacionalac.

„Cirbes je povređen, mislim da nisu velike šanse da se nađe u Nišu“, rekao je Radonjić.

Maik Zirbes Crvena Zvezda – Split, ABA liga, Regionalna Liga Septembar 24. 2021., Beograd, Srbija 24.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Tako da bi Zvezda od stranaca mogla da računa na Nejta Voltersa, Ostina Holinsa, Erona Vajta, kao i na crnogorskog plejmejkera Nikolu Ivanovića. Veruje se kao da će i dobar deo sezone na poziciji centra igrati Ognjen Kuzmić i Luka Mitrović, a sve više je na petici i Dejan Davidovac koji može biti nezgodan odgovor na Lesora i Koprivicu. Prvi meč beogradski klub igra sa Radničkim iz Kragujevca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter