0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (C) celebrates after scoring a goal El Fardou Ben Nabouhane Aleksandar Dragovic Guelor Kanga Milan Pavkov (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Crvena Zvezda Beograd, 29.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MILOJEVIĆ ŽELI BIVŠEG IGRAČA U SVOJIM REDOVIMA: Srpski stručnjak uporan, Zvezda glatko odbila milion!

Objavljeno: 15.02.22 u 10:33

Šampion Srbije odlučan da ga zadrži

Milan Pavkov je Zvezdina talija već dugi niz godina, a svaki prelazni rok se brojni klubovi dovode u vezu sa njegovim transferom. Ipak od leta 2018. Pavkov je neizostavni član svake ekipe Crvene zvezde, čak i kada se činilo da je na pragu odlaska. Ipak, ove zime nameru da ga dovede ima čovek sa kojim je napadač sarađivao u bliskoj prošlosti, a to je trenutni trener Malmea, Miloš Milojević.

Kako javlja Mozzart Sport, srpski stručnjak bi voleo da ponovo vidi Milana Pavkova pod svojom komandom, nakon što su sarađivali dok je Miloš bio deo stručnog štaba Dejana Stankovića. On momka rođenog u Begeču vidi kao idealnu zamenu za Antonija Čolaka, hrvatskog napadača koji se vratio sa pozajmice u Solun, tačnije PAOK.

head coach Milos Milojevic Cukaricki – Hamarbi Hammarby DAC UEFA UECL Europa Conference League 5.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Takođe se pominje da je Zvezda ranije ove zime odbila milion evra za napdača, tako da bi ponuda Malmea, ili bilo koje druge ekipe, a pominju se one iz Amerike i Arabije, morala da bude dosta unosnija da bi Pavkov menjao sredinu. Ukoliko bi izabrao švedskog šampiona, tamo bi pored Milojevića sarađivao i sa Veljkom Birmančevićem, koji je prošle sezone dobio nagradu za najboljem mladog fudbalera Alsvanskena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter