0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021 Miomir Kecmanovic v Facundo Bagnis (ARG) Beograd, 20.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KECMANOVIĆ KAO BRZI VOZ: Domaći teniser razbijen za sat vremena, može na sunarodnika u narednoj rundi! (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.22 u 09:28

Miomir Kecmanović bez problema prošao u narednu rundu

Bio je Miomir Kecmanović prijatno iznenađenje u Australiji kada je ostvario rekord dosadašnje karijere i u četvrtoj rundi bio eliminisan od Gaela Monfisa. Trenutno je u toku turnir ATP serije 500 u Rio de Žaneiru, gde je srpski teniser prošao kvalifikacije savladavši Heida iz Argentine, potom i Dalijena iz Bolivije, a sada je bio bolji i od domaćeg tenisera Felipea Meliženija Alvesa.

Meč je otpočeo haotično, u prvih šest gemova videli smo pet brejkova i delovalo je kao da 224. igrač na svetu može da pomrsi konce Kecmanoviću. Ipak momak rođen u Beogradu dodao je gas i dopustio samo jedan gem protivniku do kraja i tako nakon samo 65 minuta igre slavio rezultatom 2:0 6:3, 6:0).

U narednom kolu 70. igrač sveta igraće sa boljim iz duela Lasla Đerea i Lorenca Sonega, koji je 21. na svetu, a potencijalnom četvrtfinalu išao bi na osmog igrača sveta, Kaspera Ruda. Titulu iz 2020. brani Kristijan Garin, čileanski teniser, a godinu ranije je titulu u Brazilu osvojio upravo Laslo Đere, a prošle godine turnir nije odigran zbog pandemije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter