0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

DENVER JE NIKOLA JOKIĆ: Džoker ukrao magiju Orlandu, a bez njega Nagetsi ne postoje! (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.22 u 08:15

Sjajna partija srpskog asa 

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su drugu pobedu uzastopno, nakon što su savladali ekipu Orlando Medžika 121:111. Utakmica je sve vreme bila pod kontrolom od strane domaćina, koji je već na početku imao osetnu prednost i deluje rešio pobednika. U drugom poluvremenu je gost zaigrao nešto bolje ali to nije bilo dovoljno za preokret.

Jedad od glavnih kandidata za MVP titulu ove sezone, Nikola Jokić, Nimeč je završio sa 26 poena, 15 skokova i 7 asistencija. On je krajem trećeg perioda izašao jer je delovalo kao da je sve gotovo, ipak njegovi saigrači su upali u loš ritam, te je centar morao da se vraća na parket da privede utakmicu kraju.

Najveću pomoć protiv fenjeraša imao je u Vilu Bartonu i Džefu Grinu koji su ubacili po 17 poena, Brajn Forbs je dodao 16, a Aron Gordon 10 poena i 6 skokva. Kod gostiju Vagner je ubacio 26 poena i uhvatio 8 skokova, dok je Vendel Karter imao 25 poena i 12 skokova.

Denver je i dalje šesti na zapadu sa skorom od 32 pobede i 25 poraza, dok je Orlando na pretposlednjem mestu istočne konferencije sa 13 pobeda i 46 poraza, pobedu i poraz više od poslednjeg Detroita.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter