0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Hakan Calhanoglu of AC Milan in action during the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ČALHANOGLU SPOMENUO BIVŠE SAIGRAČE: ‘Verujem da će igrači Milana navijati za Liverpul’

Objavljeno: 15.02.22 u 22:20

‘Zanima me samo da se što bolje pripremimo za meč!’

U okviru prve utakmice osmine finala Lige šampiona, fudbaleri Intera dočekuju ekipu Liverpula. Susret dva velikana evropskog fudbala zakazan je za sredu, u terminu od 21 čas.

Dan uoči meča oglasio se vezista Intera, Hakan Čalhanoglu. Turčin se dotakao bivših saigrača iz Milana, za koje kako navodi, veruje da će navijati za Liverpul.

-Imam mnogo prijatelja u Milanu, ali mislim da nas neće podržavati i da će igrači Milana navijati za Liverpul. Ali to me ionako ne zanima, gledam samo nas. Samo me zanima da se što bolje pripremimo za tu utakmicu – kazao je Čalhanoglu.

Turski reprezentativac uporedio je narednog protivnika sa Real Madridom, protiv kojeg su igrali u grupnoj fazi.

-Mi smo i protiv Reala pravili mnogo šansi. Ali sada ne očekujem više od dve, tri. Imaju veoma dinamičnu sredinu, ali moramo da izađemo sa stavom. Da ih nateramo baš da pokažu koliko su snažni – zaključio je vezista Intera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter