0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA PUSTILA U PRODAJU KARTE: Evo koje su cene ulaznica za duel protiv Radničkog

Objavljeno: 14.02.22 u 15:52

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 17 časova dočekuju niški Radnički na stadionu ‘Rajko Mitić’ u okviru osmine finala Kupa Srbije, a klub iz Ljutice Bogdana je saopštio cene karata za ovaj duel.

Slavili su izbranici Dejana Stankovića na prolećnoj premijeri protiv Čukaričkog sa 3:0, a posle nekoliko dana ih čeka novi duel, a ekipa Radničkog iz Niša gostuje na ‘Marakani’ u okviru osmine finala Kupa Srbije.

– Biće ovo odlična prilika da ponovo veliki broj navijača našeg trofejnog kluba dođe na stadion ‘Rajko Mitić’ i pruži veliku podršku momcima koji na travnatoj provršini brane ‘crveno-bele’ boje, poručili su crveno-beli.

Cene ulaznica za ovu utakmicu će iznositi: 300 dinara za sever, 400 za istok, 500 za zapad, 1000 za VIP zapad, 2000 za VIP 1 i VIP 2, a 3000 dinara za VIP glaeriju.

Danas od 12 časova počela je prodaja onlajn karata za duel protiv Radničkog iz Niša, dok prodaja ulaznica na blagajnama stadiona ‘Rajko Mitić’ počinje sutra i trajaće od 10 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 10 sati pa sve do početka meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter