0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK NA SEVERU: Trener napustio tim nakon samog jednog kola, zamena je već poznata!

Objavljeno: 14.02.22 u 21:21

Odlazak nakon prvog kola prolećnog dela prvenstva!

Nakon celokupnih priprema i samo jednog kola u prolećnom delu prvenstva – Vladimir Gaćinović je napustio ekipu Spartaka iz Subotice. ‘Kap’ koja je prelila čašu bio je poraz na domaćem terenu od Radnika iz Surdulice.

‘Tačno je, šef struke odlučio je da se povuče. Razočaran, posle loše partije tima, bio je decidan u stavu da odlazi. Hvala Vladi na velikom poslu, opravdao je i u trećem mandatu naše poverenje. Nažalost, u fudbalu često ne ide kako se očekuje. Učinak protiv Radnika, ipak, ostao je ispod nivoa kritike. Na terenu se nije prepoznao naš tim’ – nakon Gaćinovićevog odlaska, rekao je Nikola Simović, inače predsednik Spartaka.

Na mestu trenera prvog tima sada je imenovan Nebojša Vučković, koji je do sada bio prvi čovek u školi subotičkog superligaša.

‘Odlično poznaje prilike u klubu, odnosi sa seniorskim pogonom na vrhunskom su nivou i verujem da smo napravili dobar potez. U ovom momentu, potreban nam je trener sa iskustvom, spreman da probudi ekipu. Poraz od Radnika ne sme da ostavi posledice, predstoji nam naporno proleće, u zgusnutom ritmu. Zato je dolazak Vučkovića najbolje rešenje u delikatnom klupskom trenutku!’ – zaključio je on.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter