2
Evropske lige

FOTO: JuventusFC/Twitter

PONOVO KRITIKUJE VLAHOVIĆA: Alegri žestoko ‘izribao’ srpskog asa – ‘Mora da nauči da ne sme to da radi’

Objavljeno: 14.02.22 u 12:07

Sinoć su fudbaleri Atalante i Juventusa podelili bodove, pošto je meč 25. kola Serije A završen rezultatom 1:1.

Masimilijano Alegri je zadovoljan igrom svog tima, uprkos nerešenim rezultatom.

Bila bi šteta da smo izgubili, jer smo stvarno igrali dobro. Ali, napravili smo mnogo grešaka u napadu. A onda je bilo i ona tri minuta „terora“ u odbrani, kada smo olako izgubili dve lopte, pa nas je De Liht spasao svojim požrtvovanjem. U drugom poluvremenu smo mili dobri, ma i u prvom smo bili, a tehnički posmatrano meč je bio prilično zadovoljavajuć – rekao je Alegri i potom dodao:

– Ja sam se još i zabavljao na klupi, bar do trenutka dok nismo počeli da gubimo. Ekipa je verovala do kraja, a Danilo dao prelep gol. Bilo nam je važno da nastavimo niz pozitivnih rezultata, pa se ovaj bod, osvojen protiv direktnog konkurenta, može nazvati važnim – kazao je trener Juventusa nakon meča.

Alegri se osvrnuo na Dušana Vlahovića, koji je dobio žuti karon.

– Mora da nauči da ne sme sebi da dozvoli nervozu kada se određene stvari koje je zamislio ne ostvare na terenu. Ali, ima tek 22 godine, mlad je…

Juventus je posle ovog kola ostao četvrti na tabeli Serije A, sa dva boda više od Atalante, koja ima i meč manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

2 Komentara

  1. A nece da kritikuje onog Moratu koji nije hteo da doda cistu loptu Vlahovicu koji je ostao sam na 10-11 metara.Pocela ljubomora ,Duci nece biti lako pored onog panja Morate i Alegrija koji ga stalno nesto kritikuje.A on im je ubedljivo najbolji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter