0
Evropske lige

Seydouba Soumah reacts Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v FK Soci (Rusija) Novi Sad, 12.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NOVA GLUPOST U REŽIJI SEJDUBE SUME: Omaleni vezista ‘leti’ iz kluba, dobio otkaz nakon tuče sa trenerom!

Objavljeno: 14.02.22 u 13:26

Ne može da se smiri, pa to ti je…

Nekadašnji fudbaler Partizana, Sejduba Suma, ponovo je slobodan u izboru nove sredinu, pošto mu je jutros uručen otkaz u FK Kuvajt, zbog nedoličnog ponašanja.

Omaleni vezista je na ovaj način dobio drugi otkaz zaredom, pošto je i klub iz Humske ulice nedavno raskinuo ugovor sa njim. Kao razlog, čelnici Partizana su tada naveli da je Suma kršio klupsku disciplinu van terena.

Nakon epizode u glavnom gradu Srbije, Suma je otišao u Kuvajt, gde se takođe nije proslavio. On se potukao sa trenerom, koji je skoro stigao u Kuvajt, a čelnici kluba su zbog toga Sumi jutros uručili otkaz.

Suma konstantno izbija u centar pažnje zbog svog nedoličnog ponašanja, dok je bio sa rerpezentacijom, pravio je žurke u sobi tokom karantina, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter