0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter/Screenshot

MAJSTORSKI UDARAC O KOM BRUJI CEO SVET: I to je moralo da se desi – Luis doživeo težak nokaut, lakat u bradu za ‘laku noć’! (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.22 u 09:22

Pet meč zaredom Tai Tuivasa završava nokautom…

Australijski MMA borac Tai Tuivasa jednim brutalnim udarcem je ‘uspavao’ Derika Luisa na UFC 271, a o ovom nokautu bruji čitav svet.

Težak nokaut pao je u drugoj rundi, kada su borci na žici razmenjivali žestoke udarce, i tada je već bilo jasno da će neko završiti na podu. Tuivasa bio taj koji je zadao jači udarac, pošto je laktom ‘patosirao’ Luisa, i tako nastavio svoj pobednički niz.


– Ja sam mlad i napredujem. Ja sada preuzimam. Moje ime je Tai, kao Mai Tai. Volim da udaram laktovima – rekao je 28-godišpnji Tuivasa nakon meča.

Jutro nakon borbe, već se spekuliše oko toga ko bi mogao sledeći da stane na crtu Tuivasi, bilo je povezivanja sa Sirilom Ganeom ali ostaje nam da vidimo da li će doći do te borbe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter