0
Evropske lige

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's head coach Antonio Conte reacts during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

KONTE: ‘Spreman sam da te ubijem, da bih ja živeo! Kada to shvatiš, poraz mora da boli’

Objavljeno: 14.02.22 u 19:20

Italijan problem vidi u nedostatku pobedničkog mentaliteta!

Totenhem se nalazi u veoma lošoj formi. Ekipa iz Londona doživela je tri uzastopna
poraza u nacionalnom šampionatu Engleske i pala je na 8. poziciju. Šef stručnog štaba, Antonio Konte, ne može da bude zadovoljan viđenim na prethodnim duelima.

Iskusni Italijan smatra da je nedostatak pobedničkog mentaliteta najveći problem njegovog tima.

-Problem je što ne možeš da kupiš pobednički mentalitet, možeš samo da ga prebacuješ iz dana u dan. To nije sigurna stvar.Postoje igrači koji su otvoreniji. Nekima treba vreme da shvate ovo. Pobednički mentalitet, po mom mišljenju, znači da sam spreman da te ubijem kako bih ja živeo. Svaki put moraš da imaš veću želju od protivnika. Kada to shvatiš, poraz mora da te boli, ne malo. To nije jednostavno –  poručio je iskusni stručnjak.

Naredni izazov Konteove izabranike očekuje 19. februara. Totenhem će tada odmeriti snage sa Mančester Sitijem, u okviru 26. kola Premijer lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter