0
Evropske lige

FOTO: Reading FC

HAOS U ČEMPIONŠIPU: Veljko Paunović čeka uručenje otkaza, navijači utrčali na teren pa krenuli ka njemu – evo šta je on uradio! (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.22 u 10:50

Deluje da je završio svoju misiju na klupi Redinga.

Nažalost, srpski strateg Veljko Paunović nije se proslavio na klupi Redinga. Nakon serije loših rezultata, vreme je za rastanak. Pomenuti klub je vezao čak osam uzastopnih poraza, pa uprava dobro razmišlja šta im je činiti, i koga dovesti na mesto trenera.

Jasno je da će klub u borbi za opstanak voditi novi trener, pošto je pitanje časa kada će Paunović i Reding prekinuti bezuspešnu saradnju.

Nakon poraza od Koventrija, navijači pomenutog kluba zviždali su srpskom treneru, a potom i ušli na teren i krenuli ka klupi. Na svu sreću, do većeg incidenta nije došlo, pošto je Veljko na vreme krenuo u tunel.


Reding je poslednji put slavio 27. novembra prethodne godine, protiv Svonsija – 3:2. Sada zauzimaju prvo mesto iznad opasne zone, sa 22 osvojena boda.

Posle najnovijeg poraza, Paunović nije želeo da govorio o potencijalnom otkazu.

– Nema potrebe da na to odgovorim. Ukoliko se nešto desi, desiće se. Ne želim da komentarišem glasine. Prilično je jasno, dok god sam ovde, ovde sam. Takođe video sam kako je tim igrao i nekoliko igrača je pružuilo dobre partije – rekao je Paunović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter