2
Domaći fudbal

FOTO: Instagram / @stadioni_i_arene

GROZNE SCENE: Niški Čair u nikad gorem izdanju, navijači se zgražavaju! (FOTO)

Objavljeno: 14.02.22 u 20:20

Bruka i sramota!

Godinama u nazad se priča o infrastrukturama fudbalskih stadiona u Srbiji i kako je to jedna od glavnih stavki u napretku ‘najvažnije sporedne stvari’ u našoj zemlji.. Taman kada mislimo da sve ide na bolje, da se fudbal kod nas razvija u pravom smeru, desi se ovakva jedna bolna istina.

Naime, FK Radnički iz Niša kroz istoriju fudbala na ovim prostorima važio je za ozbiljan klub.. Nikada nije bilo lako uzimati bodove na jugu Srbije, mnogi su se prašili tog vrelog gostovanja i svega što je nekada velelepni Čair donosio. Sada, to više nije baš tako.

FOTO: Instagram / @stadioni_i_arene

Stadion Radničkog deluje nikad gore.. Prema nekim slikama koje i sami možete videti, čovek se zapita da li je stadion u funkciji, a kada čuje da se tu igra Superliga Srbije – postavlja se pitanje: ‘Kako?’

Prosto neverovatne scene, posebno uzimajući u obzir i činjenicu da je pre svega nekoliko sezona ovaj tim igrao kvalifikacije za evropska takmičenja i predstavljao jedan od najjačih klubova u našoj zemlji.

Ne samo prostorije, čak je i travnata podloga u katastrofalnom stanju.. FK Partizan nakon pobede u Nišu žalio se na više nego neadekvatan teren za igru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stadioni i Arene (@stadioni_i_arene)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter