0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

BELGIJANAC PORUČUJE: ‘Ne zanima me novac! Da sam razmišljao o njemu, otišao bih u Juve ili Čelsi’

Objavljeno: 14.02.22 u 16:21

Iskusni vezista je ostavio dubok trag u nacionalnom šampionatu Italije!

Fudbaler belgijskog Antverpa, Rađa Naingolan, otkrio je da je odbio ponude Juventusa i Čelsija tokom svoje karijere. Dugogodišnji istaknuti član nacionalnog tima Belgije ističe da nikada nije jurio za novcem i da su ga zanimale druge stvari. Želeo je da ostane u gradovima u kojima se osećao prijatno.

Rađa je ostavio dubok trag nastupajući u Seriji A. Belgijanac je tokom karijere nosio dres Pjaćence, Kaljarija, Rome i Intera. Nakon 16 godina koje je proveo u Italiji, odlučio je prethodne godine da se vrati u domovinu. Naingolan je zadužio opremu Antverpa.

-Ne zanima me novac. Da sam razmišljao o novcu, imao bih drugačiju karijeru. Posle Kaljarija bih otišao u Juventus, koji me je želeo i kada sam bio u Romi. Ili bih otišao u Čelsi. Ali ja sam želeo da ostanem u gradu gde sam se osećao dobro i kao igrač i kao čovek – poručio je Naingolan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter