0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic Crvena Zvezda - Split, ABA liga, Regionalna Liga Septembar 24. 2021., Beograd, Srbija 24.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI POSLE POBEDE: Crveno-beli bez centra putuju na Kup?

Objavljeno: 13.02.22 u 21:55

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izneo je utiske posle utakmice 20. kola ABA lige protiv Zadra.

Crveno-beli su u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ slavili rezultatom 91:69, a Radonjić je istakao da je umor bio vildjiv na početku utakmice.

– Evidentno je bilo u početku utakmice da smo „teški“, da je kratak bio rok između meča u Kazanju i ovog večeras. Trebalo nam je malo vremena da promenimo ritam, da uđemo u meč sa boljom energijom i koncentracijom. Sledi predah, pa da napravimo pripremu za mečeve u Kupu, poručio je Radonjić.

Nikola Kalinić je odmarao i nije bio u satavu za ovu utakmicu, dok Majk Cirbes nije bio u sastavu zbog povrede.

– Za Cirbesa je rečeno da je u statusu povrede. Znaćemo više u narednim danima, ali generalno mislim da nisu velike šanse.

Pohvalio je Marka Simonovića, koji se nakom mesec dana pauze vratio na parket i zabeležio 14 poena.

– Svaki igrač mi je od velike važnosti, zbog ritma kog igramo. Uvek dobro dođe nova energija na terenu. to je bilo jasno i večeras. Pokušavamo to da izbalansiramo i večeras je to bilo prilično dobro, zaključio je Radonjić.

Sledi nekoliko dana pauze pred odlazak u Niš, gde će se igrati Kup Radivoja Koraća.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter