0
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2021-2022 FK Novi Pazar v FK Radnik Surdulica Dusan Djordjevic coach Novi Pazar 01.11.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

RADNIK HOĆE BODOVE NA PREMIJERI: Dušan Đorđević: Jači smo na svakoj poziciji, Stojanović očekuje uspešan start!

Objavljeno: 13.02.22 u 10:00

Šef stručnog štaba i kapiten Radnika pričali o nastavku takmičenja

Prvu utakmicu prolećnog dela prvenstva fudbaleri Radnika igraju u Subotici, njima najudaljenijem gostovanju. Zadovoljni realizacijom priprema i dolaskom novih pojačanja u zimskom prelaznom roku, tim Radnika nada se dobrom otvaranju polusezone te i drugačijem nastavku prvenstva, što se i čulo na konferenciji za medije pred prvo kolo nove polusezone.

Čekali smo dane pauze u prvenstvu i dane priprema da bi krenuli sa postavljanjem jedne baze i osnove te igrače stavili u neko stanje koje je zadovoljavajuće za nastavak prvenstva. Mnogo ekipa je uključeno i u borbu za vrh tabele a posebno u borbu za opstanak, tako da se nadam da smo sve zamišljeno uspeli da sprovedemo u delo. Ekipa je konačno kompletna, nemamo ni jedan, jedini problem i nadam se da će tako ostati, jer je to i jedan od prvih uslova: da igrači svakodnevno treniraju i da su zdravi. Nadam se da smo uspeli da ispunimo dobar deo plana na priprema. Odigrali smo tri kontrolne utakmice, a dve zbog nevremena u Antaliji nismo. Sledi nam razmišljanje samo o opstanku, a ako budemo pokazali dobra izdanja, budemo imali i trunku sreće, možemo pričati i o nečem daljem, ali otom potom. Došli su nam novi igrači sa dobrim superligaškim i inostranim iskustvom. Konkurencija je sada jača za skoro svaku poziciju u timu. Zato smo sada i u mukama, pogotovu pred ovo prvo kolo. Na nama u stručnom štabu je da izaberemo najbolje, ali svi koji bud izašli na teren daće svoj maksimum i probaćemo da pozitivnim rezultatom krenemo ovaj deo prvenstva.– istakao je šef stručnog štaba Radnika, Dušan Đorđević.

head coach Dusan Djordjevic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Radnik Surdulica
Beograd, 17.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Sa velikim optimizmom nastavak prvenstva iščekuju i igrači, nadaju se da se sve ono sa priprema sprovede već u prvom kolu, svesni činjenice da bi dobri rezultati na početku mnogo značili i obećavaju maksimum na terenu:

Imali smo dosta vremena da se posvetimo mnogim stvarima koje nismo mogli realizovati u prvom delu prvenstva zbog zgusnutog rasporeda i velikog broja povreda mnogih igrača. Novajlije su se odlično uklopile i verujem da će nam njihovo iskustvo i kvalitet pomoći u nastavku sezone. Ekipa je maksimalno fokusirana, odlično smo se spremili, radili smo na mnogim taktičkim stvarima koje nismo uspeli u toku sezone. Uželeli smo se takmičenja, iščekujemo to prvo kolo već u ponedeljak i nadamo se uspešnom startu koji će mnogo značiti za dalji tok prvenstva. – kaže kapiten Uroš Stojanović.

Fudbal Kup Srbije Season 2019-2020
Radnik v Partizan
Uros Stojanovic (R) and Aleksandar Scekic
Surdulica, 03.06.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Utakmica 22.kola, SpartakRadnik na programu je u ponedeljak od 13h, mesto odigravanja Gradski stadion u Subotici. Prenos meča na prvom kanalu TV Arena sport Premium

Superliga Srbije, 22. kolo:

Subota:
13:00: Radnički KragujevacProleter (0:1)
14:30: Radnički Niš – Partizan (0:2)
17:00: Crvena zvezdaČukarički (3:0)

Nedelja:
13:00: MladostTSC
15:00: MetalacNovi Pazar
17:00: KolubaraVoždovac

Ponedeljak:
13:00: SpartakRadnik
15:00: VojvodinaNapredak

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter