0
Domaći fudbal

Uros Djuranovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Kolubara Beograd, 06.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PODVIG KOLUBARE U LAZAREVCU: Đuranović pogodio, Zmajevi se praznih ruku vraćaju u Beograd! (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.22 u 19:25

U subotu su odigrane tri utakmice Superlige Srbije!

Raspored najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji, spojio je u 22. kolu ekipe Kolubare i Voždovca. Tim iz Lazarevca ugotio je Zmajeve i savladao ih minimalnim rezultatom (1:0).

Gostujući sastav, koji sa klupe predvodi Aleksandar Linta, nije uspeo da opravda ulogu favorita koja mu je dodeljena uoči meča. Publika je posmatrala veliku borbu na obe strane terena, konstatno se igralo na ivici faula. O tome najbolje govori podatak da je viđeno osam žutih kartona. Bilo je lepih poteza u Lazarevcu, a to ne treba da čudi jer je reč o dve ekipe sa puno potencijala. Nema sumnje da se više očekivalo od mladih Zmajeva, ali Kolubara je nekoliko puta od starta sezone umela da iznenadi favorita. Najbolji primer za to je susret sa Čukaričkim početkom takmičenja.

Voždovac je uvek u neugodnoj situaciji kada su gostovanja u pitanju, s obzirom na redovnu promenu podloge u odnosu na njihov teren na ‘Krovu‘.

Domaćin je bio konkretniji rival! Kolubara je više pretila protivničkom čuvaru mreže, u poređenju sa gostujućom ekipom. Isplatila se hrabrost ekipe Dejana Đurđevića.

Odlučujući potez dogodio se u 12. minutu. Gol vredan tri boda delo je Uroša Đuranovića. Iskusni napadač stigao je do dvocifrenog broja pogodaka u ovoj sezoni.

Kolubara za vikend gostuje u Novom Pazaru, a Voždovac će na ‘Krovu‘ ugostiti Radnički iz Niša.

Superliga Srbije, 22. kolo:

Subota:
13:00: Radnički Kragujevac – Proleter (0:1)
14:30: Radnički Niš – Partizan (0:2)
17:00: Crvena zvezda – Čukarički (3:0)

Nedelja:
13:00: Mladost – TSC (2:0)
15:00: Metalac – Novi Pazar (1:0)
17:00: Kolubara – Voždovac (1:0)

Ponedeljak:

13:00: Spartak – Radnik
15:00: Vojvodina – Napredak

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter