0
Domaći fudbal

Milos Jojic (C) celebrates after scoring a goal with Lazar Markovic Macky Bagnack Filip Holender Bibras Natkho Natcho (R) Fudbal-Super League Season 2020/2021 Proleter v Partizan Novi Sad, 29.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NATHO ČETVRTI U ISTORIJI: Novi Partizanov centurion, ipak rekorder je još daleko!

Objavljeno: 13.02.22 u 10:57

Vezni fudbaler crno-belih stigao do lepog ostvarenja

Lako je Partizan u Nišu slomio otpor domaćeg Radničkog na Čairu, gde je slavio rezultatom 0:2, golovima Rikarda Gomeša i Slobodana Uroševića. Ipak, tu utakmicu će najbolje pamtiti Bibras Natho koji je u Nišu upisao svoj 100. nastup za Partizan.

Izraelac je tako postao tek četvrti stranac u crno-belom koji je stigao do tog ostvarenja, a pre njega su do cifre od 100 nastupa stizali Lamine Dijara, Moreira i Pjer Boja. Apsolutni rekorder je senegalski napadač koji je odigrao 151 meč i upisao 75 golova, a Grobari ga najbolje pamte po sjajnim partijama protiv Crvene zvezde.

Diarra Lamine Diara Sport Fudbal Soccer Partizan Crvena Zvezda Derbi Red Star Beograd Srbija 8.4.2009. photo: Pedja Milosavljevic

Natho je u Beograd stigao leta 2019. iz Olimpijakosa, a u Partizanu je za 100 utakmica zabeležio 33 gola i još 27 asistencija. Još uvek čeka na prvi trofej u Srbiji, a u dva navrata je igrau u finalu Kupa Srbije, gde je oba puta poražen nakon jedanaesteraca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter