0
Evropske lige

LJUBLJANA, SLOVENIA - JULY 27: FC Chelsea team manager Jose Mourinho looks on prior the Pre Season Friendly match between FC Olimpija Ljubljana and FC Chelsea at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia on Sunday, July 27, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MURINJOVA PRIČA ĆE VAS ODUŠEVITI: ‘Nikada u životu nisam video da za istim stolom sede Srbi, Hrvat i Bosanac i smeju se’ (FOTO)

Objavljeno: 13.02.22 u 18:55

Hrvatski golman se prisetio reči čuvenog Portugalca!

U jednom trenutku boje Čelsija branili su Branislav Ivanović, Nemanja Matić, Asmir Begović i Matej Delač. Hrvatski čuvar mreže, Delač, prisetio se jednog zajedničkog ručka u klupskoj kantini.
Spomenuta ‘četvorka’ sa Balkana uživala je u dobrom raspoloženju, a onda se pojavio Žoze Murinjo. U razgvoru za stranicu ‘Nogometne ikone‘, Delač je detaljno opisao taj događaj.

-U Čelsijevoj kantini uz obrok sedeli smo za istim stolom Branislav Ivanović, Asmir Begović, Nemanja Matić i ja. Odmah pored trpezarije u kantini nalaze se kancelarije raznih zaposlenih u klubu… U jednom trenutku našem stolu prišao je Žoze Murinjo s fotoaparatom u rukama i uz kratki osmeh bez reči nas samo uslikao. Bili smo potpuno iznenađeni i komentarisali smo između sebe šta naš menadžer izvodi i zašto – istakao je Delač.

Odgovor je ubrzo stigao.

– Nakon desetak minuta Murinjo se vratio do našeg stola s četiri fotografije koje je isprintao u jednoj od kancelarija i svakom od nas podelio po jedan primerak. ‘Nikada u životu nisam video da za istim stolom sede Srbi, Hrvat i Bosanac i smeju se. Odnesite ove fotografije u svoje zemlje i delite ih dalje kao primer’,  rekao nam je Murinjo – prisetio se Matej Delač

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter