0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MISTERIJA KOJA TRAJE: U igri su tri različita prezimena, koje zaista pripada Ohiju? (FOTO)

Objavljeno: 13.02.22 u 16:16

Napadač je protiv Čukaričkog nosio drugačiji dres, u odnosu na dan promocije na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Dominacija iskusnog napadača trajala je tokom cele prethodne sezone u nacionalnom šampionatu Norveške. Najbolji strelac tamošnjeg prvenstva stigao je u Beograd kao najveće pojačanje crveno-belih. Ohi je već tokom pripremnih utakmica pokazao golgeterske sposobnosti, a upisao se u strelce i na zvaničnom debiju na stadionu ‘Rajko Mitić‘.

Navijači Crvene zvezde su oduševljeni njegovom igrom i zalaganjem, ali jedna misterija i dalje nije rešena. Zvuči komično, ali istinito je. Još uvek nije utvrđeno kako se izgovara i piše Ohijevo prezime.

Na dan kada je predstavljen, izabrao je dres sa brojem 99, na kojem je pisalo OMOIJUANFO.

Razlika je uočena već na utakmici protiv Čukaričkog. Norvežanin je na leđima nosio prezime UMUJIUNAFO. Da cela situacija bude još interesantnija, kada je Ohi postigao gol, na semaforu je potpisan kao OMOIDŽUANFO.

FOTO: Printskrin/Fejsbuk/Dnevna doza prosečnog zvezdaša

Postavlja se pitanje o tome kako se zaista preziva ovaj momak, ali ono što je najvažnije za crveno-bele jesu njegove fenomenalne partije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter