Jelena Brooks and Sonja Vasic-Oprostaj Kosarka-Srbija v Australija-Women’s Basketball World Cup 2022 Qualifying Tournament Beograd,101.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
in , , ,

MARINA MALJKOVIĆ: ‘Preponosna sam na njihovu hrabrost, srpska ženska košarka ima budućnost’

Selektorka ne može da sakrije zadovoljstvo!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije napravila je veliki podvig. Naša selekcija je savladala Australiju rezultatom 78:71 i tako je obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo. Po završetku utakmice u Beogradu, oglasila se selektorka nacionalnog tima Srbije, Marina Maljković. 

Jelena Brooks and Sonja Vasic-Oprostaj
Kosarka-Srbija v Australija-Women’s Basketball World Cup 2022 Qualifying Tournament
Beograd,101.02.2022.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

-Još jednom čestitam košarkašicama što su u ovako teškom trenutku pokazale šta mogu da urade sa milion problema. Bez Nevene Jovanović, Dragane Stanković, protiv Australije koja je toliko dominantna… Ako smo sve to prebrodili u otišli na SP pokazale su da sam u pravu i da ova ekipa može. Glupo je da se krije, preponosna sam na njihovu hrabrost i da ovako igraju as ovakvim protivnicama. One na to nisu navikle. Srpska ženska košarka ima budućnost. Njima predstoji vaspitanje na leto, ali ono što je važno je da smo išli u pravcu da se spremamo za nešto. Lepše je da vaspitanje prođe u pripremi za Svetsko prvenstvo koje će biti ogromno iskustvo za njih, nego da bez povoda treniramo – poručila je Maljkovićeva..

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

IVON ANDERSON: ‘Ponosna sam na tim! Igramo srpsku košarku, a 30 poena ne znači ništa ako izgubiš’

NE DONOSI POBEDE SAMO NAPADOM: Jokić od tragičara do heroja za samo 10 sekundi! (VIDEO)