0
Košarka

Jelena Brooks and Sonja Vasic-Oprostaj Kosarka-Srbija v Australija-Women’s Basketball World Cup 2022 Qualifying Tournament Beograd,101.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

MARINA MALJKOVIĆ: ‘Preponosna sam na njihovu hrabrost, srpska ženska košarka ima budućnost’

Objavljeno: 13.02.22 u 00:06

Selektorka ne može da sakrije zadovoljstvo!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije napravila je veliki podvig. Naša selekcija je savladala Australiju rezultatom 78:71 i tako je obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo. Po završetku utakmice u Beogradu, oglasila se selektorka nacionalnog tima Srbije, Marina Maljković. 

Jelena Brooks and Sonja Vasic-Oprostaj
Kosarka-Srbija v Australija-Women’s Basketball World Cup 2022 Qualifying Tournament
Beograd,101.02.2022.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

-Još jednom čestitam košarkašicama što su u ovako teškom trenutku pokazale šta mogu da urade sa milion problema. Bez Nevene Jovanović, Dragane Stanković, protiv Australije koja je toliko dominantna… Ako smo sve to prebrodili u otišli na SP pokazale su da sam u pravu i da ova ekipa može. Glupo je da se krije, preponosna sam na njihovu hrabrost i da ovako igraju as ovakvim protivnicama. One na to nisu navikle. Srpska ženska košarka ima budućnost. Njima predstoji vaspitanje na leto, ali ono što je važno je da smo išli u pravcu da se spremamo za nešto. Lepše je da vaspitanje prođe u pripremi za Svetsko prvenstvo koje će biti ogromno iskustvo za njih, nego da bez povoda treniramo – poručila je Maljkovićeva..

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter