0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Partizan v Macva (Sabac) Seydouba Souma debi u dresu FK Partizan Beograd, 22.07.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DUGO ĆE SE PRIČATI O OVOME: ‘Suma se nije slagao sa Željkom Obradovićem, umorio se od svega’

Objavljeno: 13.02.22 u 17:15

Gaf koji nije prošao nezapaženo!

Neretko smo imali priliku da vidimo brojne bizarne i komične situacije iz afričkih sportskih medija. Ovog puta jedan senegalski portal je izneo zanimljivu tvrdnju.

Tamošnji ‘Spectrosport‘ pisao je o problemima sa kojima se Sejduba Suma borio tokom perioda u kojem je nastupao za Partizan. Autor teksta je naglasio da je vezista napustio redove crno-belih zbog loših odnosa sa Željkom Obradovićem.

head coach Zeljko Obradovic ABA Liga, Partizan – Split 5.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Naravno, reč je o gafu. Novinar je pomešao trenera FK Partizan, Aleksandra Stanojevića, sa legendarnim košarkaškim stručnjakom. Očigledno je da se nisu dobro informisali.

head coach Aleksandar Stanojevic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Spartak
Beograd, 26.09.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Sejduba Suma se više nije slagao sa svojim trenerom Željkom Obradovićem. Ovaj 30-godišnjak više nije bio deo trenerovih planova i na kraju se umorio od te situacije – piše između ostalog u tekstu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter