0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ZMAJEVI STIŽU U LAZAREVAC: Kolubara dočekuje Voždovac na startu prolećnog dela sezone!

Objavljeno: 12.02.22 u 08:48

‘Naša najveća snaga je tim, zajedništvo, dobar ambijent i atmosfera!’

Posle gotovo dva meseca pauze, nastavlja se domaće prvenstvo. Fudbaleri Voždovca prvi meč igraju u nedelju od 17 časova protiv Kolubare.

Tim iz Lazarevca trenutno je na 12. poziciji na tabeli sa 23 osvojena boda, dok su Zmajevi na šestom mestu sa 29. U prvom delu sezone, meč na Krovu završen je rezultatom 2:0 u korist domaćina.

Iako na papiru beogradski tim važi za favorita, šef struke Zmajeva oprezan je pred prvi duel u nastavku sezone.

-Siguran sam da će iz trenerskog i igračkog ugla meč biti zahtevan i težak. Uvek su te prve utakmice, bilo u jesenjem ili prolećnom delu sezone, specifične i nose dodatnu tenziju i opterećenje. Ipak, verujem da ako odigramo sa odgovarajućom energijom, dobar meč i rezultat neće izostati  rekao je  Aleksandar Linta, a potom se osvrnuo i na uslove za igru i ulogu favorita na papiru.

-Imamo dovoljno iskustva da se prilagodimo svim uslovima igre, ali naravno da naše taktičke zamisli i planove prilagođavamo i tome. Uloga favorita je nezahvalana i ponekad jako precenjena. Ako izuzmemo Partizan i Zvezdu, timovi su veoma izjednačeni i nijanse odlučuju, što naravno i stanje na tabeli potvrđuje. Ne želim previše da se bavim protivnikom, fokusirani smo na sebe. Naša najveća snaga je tim, zajedništvo, dobar ambijent i atmosfera…. I naravno igra – poručio je Linta.

Meč između Kolubare i Voždovca na programu je u nedelju od 17 časova na stadionu u Lazarevcu, a televizija Arena Sport će na svom Premium 2 kanalu direktno prenositi ovaj duel.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter