0
AdmiralBet ABA Liga

EuroCup-Partizan v Andora Beograd, 09.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN SLAVIO U NEIZVESNOJ ZAVRŠNICI: FMP prokockao veliku prednost! (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.22 u 20:58

Fantastičan meč u Železniku!

Košarkaši FMP-a dočekali su ekipu Partizana u okviru 20. kola ABA lige.. Svi prisutni u hali, ali i kraj malih ekrana uživali su u jednom fenomenalnom meču punom dinamičnih preokreta i ‘rezultatske’ klackalice. U momentima kada se utakmica ‘lomila’ ključan igrač u ekipi Željka Obradovića bio je sjajni američki plejmejker – Dalas Mur, koji je gotovo svaki napad rešavao pravim rešenjima. FMP se sa druge strane oslanjao na nekoliko pojedinaca, kao što su Radonjić, Džons i Nerandžić.

FMP – Partizan 80:86

Partizan je trenutno druga ekipa na tabeli ABA lige, dok FMP nastavlja da vodi borbu za 6. mesto, koje vodi u plej-of ABA lige.

Najbolji u redovima pobedničkog tima bio je Dalas Mur sa 21 poenom, a pratili su ga Panter sa 17 i Trifunović sa 16 poena. Kod poraženog sastava istakli su se Tasić sa 16 poena i Radonjić sa 12 poena, dok je Džons imao 10 poena i čak 14 asistencija.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter