0
Košarka

Ivon Anderson Reprezentacija Srbije Zene Women's Eurobasket, docek. Beograd, Srbija in Belgrade Serbia, 28.6.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

IVON ANDERSON: ‘Ponosna sam na tim! Igramo srpsku košarku, a 30 poena ne znači ništa ako izgubiš’

Objavljeno: 12.02.22 u 23:52

Sjajna košarkašica sumirale je utiske nakon podviga u prestonici Srbije!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije ne prestaje da oduševljava celu naciju. U okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo, izabranice Marine Maljković napravile su veliki uspeh. Srbija je je u Hali sportovaRanko Žeravica‘ savladala Australiju rezultatom 78:71.

Naše dame su trijumfom u Beogradu obezbedile plasman na Svetsko prvenstvo. Heroj selekcije Srbije bila je Ivon Anderson, koja je utakmicu završila sa 30 postignutih poena i šest uhvaćenih lopti.

-Osećam se sjajno, ispunile smo cilj. Ovo je novi tim, ali verujemo jedni u druge i mi predstavljamo Srbiju, igramo srpsku košarku, igrale smo onako kako možemo i izvukli odličan rezultat. Ponosna sam na svoj tim – rekla je Anderson i dodala:

-Da, 30 poena ne znači ništa ako izgubiš. Mnogo toga bih volela da sam uradila bolje, ali srećna sam što sam poentirala večeras jer nam je to bilo potrebno. Sada idemo u Australiju – zaključila je Ivon Anderson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter