0
Evropske lige

FOTO: Maccabi Tel Aviv

ĐORĐE JOVANOVIĆ NIJE SA OVE PLANETE: Gol u poslednjim sekundama za rapsodiju emocija! (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.22 u 22:08

Rešio je gradski derbi!

Duel Hapoela i Makabija iz Tel Aviva rešio je srpski internacionalac Đorđe Jovanović.. On je nedavno dres beogradskog Čukaričkog zamenio Makabijevim dresom u transferu vrednom nešto manje od dva miliona evra.

Bio je ovo jedan vrlo dinamičan meč.. Poveo je Makabi već u trećem minutu preko Perice, ali je Hapoel imao odgovor, izjednačivši u 26. minutu susreta. Igrao se 50. minut kada gosti ponovo dolaze do prednosti, ovog puta preko Bitona, ali je i na to domaćin imao spreman odgovor, pa je u 67. minutu rezultat ponovo bio poravnat.

FOTO: Maccabi Tel Aviv

Jovanović je na teren ušao u 56. minutu i od momenta kada je kročio na teren, bio je pretnja odbrani rivala.. Igrao se 93. minut kada je Đorđe Jovanović postigao pobednički pogodak!

FOTO: Maccabi Tel Aviv

Ovo je drugi meč u nizu, kako Jovanović postiže pogodak u dresu svog novog kluba, a malo je reći da su navijači oduševljeni njime!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter