0
Evropske lige

Foto: ŠK Slovan Bratislava

BITAN GOL ZA SAMOPOUZDANJE: Šaponjić konačno proradio, jednim pogotkom učestvovao u ubedljivoj pobedi njegovog tima! (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.22 u 18:35

Sjajan pogodak nekadašnjeg Partizanovog bisera…

U okviru 20. kola prvenstva u Slovačkoj fudbaleri Slovana iz Bratislave deklasirali su Senicu ubedljivim rezultatom 5:0. Svoj doprinos u ovoj pobedi imao je i nekadašnji fudbaler Partizana, Ivan Šaponjić, koji je u 75. postigao četvrti pogodak za svoj tim na današnjem meču.

Nakon izvedenog kornera sa leve strane, mladi napadač se sjajno kretao i glavom zatresao protivnički mrežu. U 90. minutu utakmice, Srbin je ponovo učestvovao kod jednog pogotka, samo ovog puta kao asistent.

Foto: ŠK Slovan Bratislava

Mladi golgeter je nedavno obukao dres Slovana, koji je iz Atletiko Madrida otišao beu ikakvog obeštećenja.

Podsetimo, Šaponjić je svojevremeno važio za velikog talenta srpskog fudbala. Otišao je iz Partizana u Benfiku, potom je bio na pozajmici i u Culte Varegemu, da bi nakon toga prešao u Atletiko iz Madrida, gde se takođe nije naigrao fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter