2
Domaći fudbal

delije navijaci sever Mladost - Crvena Zvezda Superliga Super liga Srbije 21.11.2021. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

KAKO NA ULICAMA, TAKO I NA TERENU – TOTALNA OFANZIVA: Pogledajte korteo Delija kroz ulice glavnog grada, Stanković šokirao sastavom! (VIDEO)(SASTAVI)

Objavljeno: 12.02.22 u 16:51

Veliki broj navijača Crvene zvezde se uputilo ka Ljutice Bogdana, da podrže svoje miljenike u prvom meču prolećnog dela šampionata.

Danas od 17 časova, fudbaleri Crvene zvezde ugostiće ekipu Čukaričkog na svom stadionu, u okviru 22. kola Superlige Srbije. Pred crveno-belima je jedan cilj, a to je da probaju da stignu -8 u odnosu na prvoplasirani Partizan i odbrane šampionsku titulu.

Kako bi u tome uspeli, neophodna ima je ogromna pomoć Delija. Čelnici kluba su pozvali navijače da u što većem broju dođu danas na Marakanu, a prema najnovijim snimcima, možemo zaključiti da su ih najvernije pristalice srpskog šampiona poslušale.

Navijači su se okupili na Savskom trgu, odakle su se korteom uputili ka najvećem stadionu u našoj zemlji, a kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom video snimku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)


Što se tiče sastava za ovaj meč, trener crveno-belih Dejan Stanković odlučio je da na teren izvede sledećih 11 igrača:

Crvena zvezda: Borjan, Rodić, Eraković, Dragović, Pićini, Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai, Pavkov i Ohi.

Sa druge strane, trener Brđana Saša Ilić, odlučio se za sledeći sastav:

Čukarički: Petrović, Stevanović, Šapić, Drezgić, Kovač, Lukić, Mijailović, Čolović, Roganović, Endiaje, Rakonjac

0
0

2 Komentara

  1. i svi su članovi, i ovo vam je normalno, bravo za DR.Terzića i bratiju, pred ovima nema prepreke, to je ta pešadija,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter