0
Evropske lige

(191028) -- PARIS, Oct. 28, 2019 (Xinhua) -- Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain celebrates his goal during the Ligue 1 match against Olympique of Marseille at the Parc des Princes in Paris, France on Oct. 27, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

SVE JE JASNO: Evo kada će se definitivno znati svi detalji oko prelaska Embapea u Real Madrid!

Objavljeno: 11.02.22 u 09:21

Ovo svi jedva čekaju!

Transfer koji bi mogao da obeleži leto 2022. godine jeste potencijalni prelazak Embapea u Real Madrid i kao slobodnog igrača! On još uvek nije doneo odluku da li ostaje u Parizu ili se ipak seli za Madrid, a sada je trener PSŽ-a Poketino otkrio kada će doneti odluku:

‘Kilijan će odluku o svojoj budućnosti doneti posle duela sa Realom u Ligi šampiona. U ovom trenutku je potpuno fokusiran da napravi što bolje stvari sa PSŽ-om.’ – rekao je Poketino i potom dodao:

‘Veliki je profesionalac. Poštujemo ga svi. Znamo da je odluka na njemu. Međutim, to ga ne opterećuje da uvek pruža maksimum u dresu Pari Sen Žermena!’ – izjavio je iskusni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter