0
Evropske lige

Fudbal Super liga season 2013-2014 Partizan v OFK Beograd Head coach Zlatko Krmpotic Beograd, 21.09.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SRPSKI STRUČNJAK NA NOVOM ZADATKU: Povratak u Afriku, legendarni fudbaler Crvene zvezde stigao u Alžir!

Objavljeno: 11.02.22 u 16:50

Proslavljeni fudbaler crveno-belih pred novim izazovom.

Legendarni as Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije, Zlatko Krmpotić, novi je trener ekipe iz Alžira. U pitanju je klub USM Alger.

Čelnici pomenutog kluba dugo se se dvoumili kog trenera da angažuju, postojalo je nekoliko kandidata, ali Zlatko je dobio prednost pošto je već radio u Africi.

Inače, Zlatko je u Afriku ‘sleteo’ 2015. godine kada je postao pomoćni trener Mazembea, a ovo sada će mu biti čak osmi angažman na afričkom kontinentu. Veliko priznanje je dobio u sezoni 2017/18 kada je proglašen za najboljeg trenera Afrike.

Ipak, Krampotić je mnogo više uspeha imao kao fudbaler, sa ponosom je nosio dres Crvene zvezde u periodu od 1977. do 1986. godine. Zabeležio je 400 zvaničnih utakmica, i osvojio tri titule šampiona Jugoslavije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter