0
Košarka

Nikola Jokic Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) litvanija srb ija

SPEKTAKL U NAJAVI: Dončić i Jokić saigrači!

Objavljeno: 11.02.22 u 08:49

Biće to duel za pamćenje!

NBA Ol-star zakazan je za 20. februar ove godine, a praksa koja se ponavlja već nekoliko godina u najjačoj ligi sveta je da igrači sa najviše glasova publike – KAPITENI, biraju svoje saigrače na ovom događaju. Sa jedne strane kapiten je Lebron Džejms, dok se na drugoj strani našao Kevin Durent koji zbog povrede neće moći da nastupi, baš kao ni Drejmond Grin.

Lebron Džejms je za startere izabrao: Nikolu Jokića, Janisa Antetokumpa, Stefa Karija i Demara Derozana. Igrači koji će meč početi sa klupe, a deo Lebronovog tima su: Batler, Dončić, Garland, Harden, Mičel, Pol i Vanvlit.

Kada govorimo o Durentovom timu, usled njegovog izostanka, tim će imati ovih pet startera: Džoel Embid, Dža Morent, Džejson Tejtum, Endru Vigins i Tre Jang. Igrači koji počinju meč sa klupe su: Bol, Buker, Gober, Levin, Midlton, Marej i Karl-Entoni Tauns.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter