0
Domaći fudbal

FOTO: FK Spartak Ždrepčeva krv

POTPUNI REMONT NA SEVERU SRBIJE: Bivši štoper Partizana u svetloplavom, Subotičani se ne šale ovog proleća!

Objavljeno: 11.02.22 u 22:18

Interesantno u Subotici poslednjeg dana prelaznog roka

Aktivan je Spartak u smiraj zimskog prelaznog roka, verovatno ima i najinteresantniji prelazni rok na početku ove godine. U Suboticu je poslednjeg dana roka stiglo čak 5 fudbalera, od kojih je najzvučnije ime Miloš Ostojić, nekadašnji štoper Partizana i trostruki šampion Srbije sa gigantom iz Beograda.

Štoper rođen u Kosovskoj Mitrovici dolazi iz Lepaje i potpisao je ugovor na godinu dana. Miloš Tošeski je zadnji vezni koji je ove zime trebao da pojača Atirau ipak je završio u Subotici a ugovor je potpisan na tri i po godine. Miloš je makedonski internacionalac ali ima srpske papire.

Štoper Stefan Filipović ugovor je potpisao na godinu i po dana, a dolazi iz Radničkog iz Kragujevca. Alfonse Mabula je bek iz Tanzanije, rođen 2003. godine i četiri godine se obavezao na vrednost Spartaku i Simo Vrbijanac, dete kluba, je takođe štoper koji če naredne četiri i po godine, po ugovoru, provesti u Subotici.

Spartak je trenutno na deobi sedme pozicije Linglong Superlige Srbije, zajedno sa Radničkim iz Niša i Proleterom iz Novog Sada, ekipe imaju po 27 osvojenih bodova za 21 odigrano kolo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter