0
Evroliga

Head coach Velimir Perasovic Crvena Zvezda v Unics Kazan-Euroleague Beograd, 26.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PERASOVIĆ NE MOŽE DA BUDE ZADOVOLJAN: Sve su nam ukrali, nismo imali pomoć bitnog igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.22 u 21:06

Trener tima iz Kazanja pričao za medije nakon poraza

Nakon poraza Uniksa na domaćem terenu od Crvene zvezde, gde je tim iz Beograda u poslednjem periodu zaključao sve prilaze košu, trener tima iz Kazanja, Velimir Persaović, govorio je za medije.

Najpre je čestitao pobedu Zvezdi, a potom se dotakao brojnih tema:

„Prvo čestitam Crvenoj zvezdi. Danas su bili bolji tim. Od početka su vrlo jako ušli u meč i na kraju su imali više koncentracije i odigrali su pametno u napadu. Ukrali su nam 11 lopti. imali smo 12 izgubljenih lopti, tako da je svaka naša izgubljena lopta proizvod njihove jake odbrane“ započeo je Perasović.

Zatim se govorio o nedostatku Lorenca Brauna

Lorenco Braun je za nas svakako bitan igrač. Danas nije bio sa nama, ali drugi igrači su bili tu i imali su šansu da oni dobiju meč. Neću da pričam o onima koji nisu igrali

Verovatno je uticalo, ali znate, profesionalci smo. Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i došli smo na ovaj meč u dobroj formi. Nije to razlog poraza već to što smo igrali protiv jakog tima koji je bio bolji od nas“ kaže hrvatski stručnjak vezano za meč protiv CSKA koji je otišao u tri produžetka.

Mario Hezonja je poslednja stavka koje se Perasović dotakao:

U mnogo momenata meča nije igrao onako kako bih ja voleo, ali on je bitan igrač za nas. Imao je neke dobre i neke loše mečeve. Nije samo Mario Hezonja problem, kao tim nismo odigrali dovoljno dobar meč“, zaključio je trener Uniksa.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter