0
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Punter and Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN GOSTUJE U ŽELEZNIKU: ‘Da nastavimo da igramo kao protiv Andore!’

Objavljeno: 11.02.22 u 13:55

U subotu, 12. februara, košarkaši Partizana će u Železniku igrati protiv FMP-a.

Utakmica 20. kola ABA lige je na programu od 19 časova, a ulaz u halu će odlukom domaćeg tima biti moguć samo za vlasnike godišnjih karata FMP-a, sponzore domaćeg tima i deset članova delegacije KK Partizan, kako je naznačeno u propozicijama lige. U prvom ovosezonskom duelu, crno-beli su savladali FMP u hali “Aleksandar Nikolić” sa 74:69, a pred novi meč, trener Partizana, Željko Obradović kaže:

– Treba da nastavimo da igramo kako smo igrali u poslednjoj utakmici protiv Andore. FMP je ekipa koja je tokom cele sezone igrala veoma dobro i protiv nas su odigrali veoma dobru utakmicu. Sa maksimalnim respektom idemo u goste i da probamo da ono što je bilo dobro iz utakmice protiv Andore ponovimo i odigramo dobar meč, poručio je Obradović.

Bek crno-belih, Uroš Trifunović je o sutrašnjem meču rekao:

– Kao i uvek, jako neugodan protivnik za nas iako se nalaze u seriji poraza. I dalje je to ekipa koja je imala 10 pobeda u prvom delu takmičenja i poprilično nas namučila u prvom delu prvenstva na domaćem terenu. Treba da uđemo fokusirani u tu utakmicu, da se na ovom još jednom treningu spremimo i damo sve od sebe, istakao je Trifunović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter