0
Evroliga

Nemanja Nedovic Evroliga, Euroleague, Crvena Zvezda - Panathinaikos 30.12.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PAO IPAK NIJE GLINENI GOLUB: Igrač koji je Vajtu slomio ruku preti Zvezdi, Srbi su motor Panatinaikosa! (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.22 u 21:49

Gigant iz Atine slavio u Francuskoj

Košarkaši Panate savladali su u gostima ekipu Asvela rezultatom 63:76 i tako upisali drugu pobedu u poslednje četiri utakmice, najavivši nešto bolju igru u nastavku sezone. Šestostruki prvak Evrope je odlično otvorio utakmicu, da bi u drugom periodu igre samo povećavao prednost. Odlična treća četvrtina nije bila dovoljna domaćinu, pa je klub iz Atine mirno priveo utakmicu kraju.

Najbolji u redivoma Panatinaikosa bio je Okaro Vajt, košarkaš koji je u pripremnom meču slomio ruku četvroci Crvene zvezde, Eronu Vajtu, i sa 19 poena, sa sjajnim šutom iz igre 8/10 za samo 20 minuta na parketu predovio svoj tim do šeste pobede u sezoni. Sjajno su igrali sprski košarkaši igrali u Vilerbanu, Nemanja Nedović je ubacio 18 poena, imao 5 skokova i 4 asistencije, a Stefan Jović je imao 6 poena i po 5 skokova i asistencija.

Kod domaćina najbolji je bio Dilan Osetovski sa 18 poena, Kris Džouns je imao 10 poena i 7 asistencija, a David Lajti je takođe ubacio 10 poena.

Panatinaikos je i dalje na pretposlednjem mestu sa 6 pobeda i 17 poraza, dok je Asvel 13., mesto ispod Crvene zvezde sa 9 pobeda i čak 16 poraza. Zeleni iz Atine u sledećem kolu dočekuju Zvezdu u OAKA Areni.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter