0
Domaći fudbal

Fudbal-Uefa League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v AC Milan Axel Bakayoko Beograd, 19.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVI PAZAR OSTAJE BEZ POJAČANJA: Fudbaler Zvezde odbio da se preseli na jugozapad Srbije!

Objavljeno: 11.02.22 u 23:23

Novi Pazar u nastavku bez očekivanog pojačanja

Fudbaler Crvene zvezde, Aksel Bakajoko, neće pojačati Novi Pazar, prenosi Sport klub. Francuski fudbaler odbio je da promeni sredinu i ode na pozajmicu do kraja sezone, i pored dogovora čelnih ljudi dva kluba. On je svestan da na Marakani neće dobiti priliku, ali i pored toga je odlučio da ne prihvati ponudu iz Pazara. Još uvek je moguće da Francuz ode na neku drugu lokaciju.

Put jugozapada Srbije je ranije ove zime otišao još jedan Zvezdin fudbaler, Ibrahim Mustafa, koji je na ovim pripremama dobio priliku u prvom timu tima iz Beograda, ali je struka procenila da je najbolje da se kali negde gde će dobijati prostor za igru. Jesenji deo sezone je proveo u Radničkom iz Sremske Mitrovice, gde je postigao 7 golova.

FOTO: FK Crvena zvezda

Bakajoko je u Crvenu zvezdu došao iz Intera, de fakto Sent Galena jer za Neroazure nije odigrao ni minut u prvom timu, a u Zvezdi je pet puta bio na terenu u Superligi, bez postignutog gola, pa je realno da se rođeni Parižanin preseli što pre na neku drugu destinaciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter