0
Košarka

FOTO: youtube/screenshot

NEVEROVATNO KOLIKO SU MALO IGRALI: Bivši trio Bruklina ima samo utakmicu više od tandema koji nikada nije igrao u istim timovima! (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.22 u 20:47

Neslavan kraj jedne potencijalno šampionske ekipe

Odlaskom Džejmsa Hardena iz Netsa završena je era „velike trojke“ u Bruklinu, na neslavan način. Ipak onaj podatak koji izaziva nevericu jeste da su njih trojica odigrali samo 16 utakmica zajedno, ruku na srce sa odličnim skorom 13-3. To znači da su oni zajedno na terenu zajedno proveli samo 364 minuta.

Netsi su imali ogromnih problema sa povredama prošle sezone gde su se sva trojica naizmenično povređivali, a ove godine je Kajri odlučio da prati svoju politiku, te je zbog nevakcinisanog statusa propustio sve domaće utakmice.

„Vodili smo sa 2-0 protiv budućih šampiona – nismo imali Džejmsau prvim mečevima, potom Kajrija u poslednjim, a Džejms je igrao na jednoj nozi, nedostajao nam je Džef Grin… I svejedno smo stigli do produžetka sedme utakmice, tako da definitivno tu ima ‘šta ako’ pitanja, ali to je život. Nema gledanja nazad, moramo napred“, rekao je trener Stiv Neš povodom kraja projekta sa istočne obale.

Neverovatno zvuči i činjenica da su Kobi Brajant i Tim Dankan, koji nikada nisu bili saigrači, u istom rosteru odigrali samo utakmicu manje, jer su zajedno igrali na 15 Ol-star utakmica. Mogli su puno,a li ipak sada Netsi i Fila jure titulu sa drugačijim sastavima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter