1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Rad Head coach Zoran Milinkovic Beograd, 19.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEKADAŠNJI TRENER PARTIZANA BESAN: Politička odluka čelnika, ovo nisam video za dve decenije u poslu!

Objavljeno: 11.02.22 u 21:28

Milinković izuzetno besan na odluku ljudi iz Kragujevca

Sve je Zoran Milinković uradio sa Radničkim, prošao je čitave pripreme u Antaliji, uradio selekciju ekipe po svom ukusu, ali nedelju dana pre nastavka prvenstva popularni Kiza je iznenada smenjen. Povodom takvog razvoja događaja iskusni stručnjak govorio je za MaxBet sport:

– Ništa nije slutilo na ovakav, nezapamćeni kraj. U svojoj trenerskoj karijeri, koja traje preko dve decenije, ovakav potez nisam doživeo. Uručen mi je jednostrani otkaz i presedan je da nisu u pitanju sportski rezultati – započeo je Milinković.

Prošle subote uručen mu je otkaz i pored dobrih rezultata za vreme njegovog mandata:

– U novembru, sam preuzeo loše selektiranu i nespremnu ekipu. Tokom pauze, izabrao sam igrače za svoj sistem i videla se velika razlika tokom testova. Na sedam utakmica, skor je bio četiri pobede i tri remija i uhvaćen je dobar zalet.

FOTO: FK Radnički 1923

Sve je rešeno iznenada

– Direktor mi je rekao, da je u pitanju politička odluka gradskih čelnika, što ce ostati zapisano u Srbiji. Imao sam potpisan ugovor do kraja sezone, koji se pokazao kao nebitan i predstavljao je samo slovo na papiru.

Milinković se vratio u Beograd zajedno sa dva pomoćnika.

– Način nije sportski, ali to neka ide njima na čast. Radio sam sve sa ciljem da Radnički u drugom delu sezone izbori opstanak. Podignuta mi je rampa, a moji planovi su posle svega vezani za inostranstvo – zaključio je Milinković na kraju razgovora.

 

0
0

1 Komentara

  1. Statistika! U jedanaest utakmica sa Radničkim ostvario si devet poraza i dve nerešene utakmice. Od moguća tridesettri boda (33)osvojio si samo DVA, i sada se buniš!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter