0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Aba liga

NEIZVESNO DO SAMOG KRAJA U SPLITU: Cedevita Olimpija se mučila, Ferel prelomio na Gripama! (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.22 u 23:50

Košarkaši tima iz Ljubljane uz mnogo muke savladali su fenjeraša

Cedevita Olimpija je pobedila Split u gostima rezultatom 79:83, nakon izuzetno izjednačene utakmice na Gripama. Ceo tok meča je prošao u egalu, najveću prednost imali su gosti, u jednom trenutku plus osam, ali do samog kraja nije se znalo ko će trijumfovati. Ferel je na 37 sekundi pre kraja dao odlučujuću trojku, da bi Blažič i Dragič sa penala potvrdili pobedu.

Edo Murić je odigrao sjajan završni period, a meč je završio sa 17 poena, 9 skokova i 3 asistencije. Jaka Blažič imao je 14 poena  6 skokova i 4 asistencije, Ferel je dodao 11 poena uz loš šut iz igre, kao i Zoran Dragić , dok je Džejkob Pulen imao 9 poena i 7 asistencija.

Kod domaćina, poslovično je najbolji Šenon Šorter  sa 19 poena, ali loših 5/13 iz igre, 5 skokova i 7 asistencija, Karlo Žganec imao je 17 poena i 7 skokova, a dvocifreni su bili još i Runjić sa 11, odnosno Barič sa 10 poena.

Cedevita Olimpija je sada četvrta sa 11 pobeda i 7 poraza, dok je Split sa Krkom zakucan za dno tabele, s tim da hrvatski tim ima 3 pobede i čak 16 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter