0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Aba liga

KRKA NIJE ZA ABA LIGU: Novi debakl fenjeraša, velika pobeda Cibone! (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.22 u 20:11

Košarkaši Krke doživeli novi debakl

Ekipa iz Novog Mesta poražena je pred svojim navijačima od Cibone iz Zagreba rezultatom 52:87 i tako nastavila niz poraza koji traje od oktobra u Jadranskoj ligi. Od samog starta meč je bio jednosmerna ulica jer je Cibona prvu deonicu dobila 27:12 i tako rešila pitanje pobednika na samom početku utakmice. Takođe meč je obeležila mizerna realizacija iz igre ekipe Krke, te su domaći šutirali oko 30 posto.

Najbolji u redovima pobednika bio je Amar Gegić koji je punio sve kolone i meč završio sa 22 poena, 9 skokova i 6 asistencija. Nejtan Rivers sa 13 poena i 6 skokova je bio najveća podrška Gegiću, a pratili su Drežnjak, Nakić i Radovčić sa po 11 poena.

Kod Krke jedini su otpor pružali Miha Lapornik sa 16, odnosno veteran Rok Stipčević sa 13 poena. Amerikanci iz Novog Mesta, Frenč i Adonis, ubacili su kombinovano 2 poena.

Cibona je na bezbednoj osmoj poziciji sa 8 pobeda i 10 poraza, dok je Krka zajedno sa Splitom zakucana za dno tabele, sa 15 poraza i samo 3 pobede, koje su zabeležene pre kraja oktobra. Zaista poražavajući podatak za tim iz Novog Mesta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter