0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE NA METI RAZBOJNIKA: Prekinuo četvorogodišnji post u derbiju golom, a sada ga opljačkali Albanci! (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.22 u 21:18

Fudbaler doživeo veliku neprijatnost

Nekadašnji igrač Crvene zvezde, Luka Milunović, našao se juče na udaru albanskih razbojnika, nakon što mu je obijen stan u Tirani. Razbojnici su provalili u stan srpskog fudbalera, a odneti su novac i nešto ličnih predmeta. Fudbaler Kukešija je nemili događaj podelio sa pratiocima na Instagramu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Milunović (@loukamilounovits)

– Juče sam bio žrtva lopova koji su provalili u moj stan u Tirani, odneli su novac i nešto ličnih predmeta. Nadam se da to nije bio ciljani napad na mene i moju porodicu, jer uz ovakve stvari, ne možete da se osećate bezbednim U isto vreme osećam i bes i razočarenje i strah koji mogu da utiču na moj trening, utakmice i sve važne fudbalske aktivnosti koje imam ovde – napisao je Milunović na društvenoj mreži.

– Drago mi je što niko nije bio kod kuće pa smo izbegli potencijalno još opasniju situaciju. Za sada ću pustiti albansku policiju da radi svoj posao, a ja ću pokušati da o ovome više ne mislim. Hvala svima koji su pitali, na podršci u ovoj lošoj situaciji. U nedelju ću biti na terenu i nastaviću da radim svoj posao i ono što volim, kako bih doneo tri boda svom timu – zaključio je srpski fudbaler ispod slika na kojima se vidi šteta prilikom upada u stan.

Interesantno je da je Milunović dok je nastupao za Zvezdu, bio strelac u derbiju kada su u martu 2012. crveno-beli prekinuli četvorogodišnji post i trijumfovali prvi put još od marta 2008.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter