0
Košarka

FOTO: KSS

BIĆE VRLO EMOTIVNO: KSS spremio svečani oproštaj od Sonje i Jelene, pozvani su navijači da dođu u subotu na spektakl!

Objavljeno: 11.02.22 u 17:20

KSS je pozvao sve navijače da dođu u subotu i pozdrave srpske košarkašice.

U subotu će ženska košarkaška reprezentacija Srbije odigrati utakmicu protiv Australije, a pre meča naše čuvene košarkašice Sonja Vasić i Jelena Bruks oprostiće se od nacionalnog tima.

Podsetimo, kvalifikacioni turnir za plasman na Svetsko prvenstvo održaće se u glavnom gradu Srbije, pa je ujedno tad i prilika da se našim košarkašicama priredi oproštaj.

Košarkaški savez Srbije u subotu 12. februara još jednom će Sonji i Jeleni ukazati veliku čast, pre utakmice kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo između Srbije i Australije. U 20.30 sati u „Hali sportova Ranko Žeravica“, KSS će se zahvaliti Sonji i Jeleni za sve radosti koje su nam donele kratkim svečanim programom. Pozivamo sve ljubitelje košarke pola sata pre utakmice sa Australijom, u dvoranu na Novom Beogradu da još jednom pozdrave dve košarkaške heroine Srbije – piše se u saopštenju KSS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter