0
Atletika

Kosarka ABA League season 2017-2018 Partizan v Crvena Zvezda Djordje Pantic (L) and his wife Snezana Pantic ex Peric Beograd, 06.11.2017 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TUGA: Preminula svetska šampionka i supruga bivšeg golmana Partizana!

Objavljeno: 10.02.22 u 15:22

Tužne vesti.

Snežana Pantić, šampionka planete u karateu i supruga trenera golmana i nekadašnjeg čuvara mreže Partizana Đorđa Pantića, preminula je u 44. godini. Ona je bitku izgubiloa nakon duge i teške bolesti.

Snežana je rođena u Zrenjaninu 18. juna 1978. godine. Sportom se bavila od 11. godine. Posle kraće ljubavi prema atletici i gimnastici, tri godine mlađi brat Zoran odveo je na trening karatea, kojim je nastavila da se bavi pune dve decenije. Takmičila se za reprezentaciju Jugoslavije 14 puta, zatim za Srbiju i Crnu Goru i na kraju i reprezentaciju Srbije i osvajala je zlatne medalje na prvenstvima sveta, Evrope i Mediteranskim igrama. Ukupno je osvojila 36 medalja, a 16 puta je bila prvak države.

U braku sa Đorđem Pantićem je bila od 2006. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter