0
Košarka

FOTO: Twitter/@JHarden13

SLUČAJ HARDEN JOŠ NIJE REŠEN: „Brada“ bi da ide u Pensilvaniju, ali evo čega se plaši! (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.22 u 17:40

Superzvezda Bruklina se nada dogovoru klubova

Džejms Harden, jedan od najboljih napadača u istoriji NBA lige, glavna je tema spekulacija medija kako se bliži konačan rok za trejdove unutar najkvalitetnije lige sveta. Bek se nada da će se razgovori, koji se vode između dva kluba, uspešno realizovati do 10. februara, kada je poslednji termin za razmene igrača, u 21 čas po našem vremenu. Kako javlja Adrian Vojnarovski, Harden bi zatražio i zvanično zahtev da bude trejdovan, ali se plaši reakcije javnosti zbog povlačenja takvog poteza drugu godinu za redom.

Očekuje se da će se pregovori između predsednik košarkaških operacija Filadelfije, Derila Morija i generalnog menadžera Bruklina Šona Marksa u toku današnjeg dana. Siksersi žele da dovedu Hardena, Petija Milsa i Brusa Brauna, dok bi Netsi dobili Bena Simonsa, koji nije zabeležio ni minut ove sezone zbog neslaganja sa upravom, Seta Karija, Matisa Tibula i Andrea Dramonda.

Harden je početkom prošle godine iz Hjustona otišao u Bruklin u velikom trejdu četiri ekipe, a na Ol-star utakmici se našao deset puta, a Filadelfija bi mu bila četvrti klub, nakon Oklahome, Hjustona i Bruklina. On ove sezone beleži 22.5 poena, 10 asistencija i 8 skokova za prosečno 37 minuta na parketu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter