0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Vojvodina v TSC Mihajlo Banjac and head coach Mladen Krstajic Novi Sad, 05.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVI MILIONSKI TRANFER U SRBIJI: Mladi vezni fudbaler najnovija meta evropskih klubova! (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.22 u 16:28

Sve više velikih transfera u Superligi Srbije

Fudbaler TSC-a iz Bačke Topole, Mihajlo Banjac, najnovije je ime za koje su ozbiljno zainteresovani evropski klubovi. Naime, prema pisanju MozzartSporta, Slavija iz Praga je uporna u nameri da u Češku preseli veznog fudbalera, a kao obeštećenje se pominje 1.500.000 evra.

Mihajlo Banjac (L) and Aleksandar Scekic
Fudbal-Super League Season 2020/2021
Partizan v TSC
Beograd, 05.05.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

Srpski fudbaler bi na Eden Arenu trebao da se preseli narednog leta, jer do tada češki šampion računa na Lukaša Provoda, reprezentativca te države, ali on je jesen proveo na rehabilitaciji usled povrede ligamenata kolena.

Banjac je prošlu sezonu bio jedan od najboljih fudbalera celog šampionata, a vezista je ove sezone na 21 utakmici postigao 5 pogodaka. On je svoju karijeru započeu u Inđiji, a leta 2020. godine se preselio u Bačku gde je drastično napredovao, a sudeći koliko je Slavija zainteresovana, ovo nije pun potencijal za fudbalera rođenog u Novom Sadu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter