0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (C) celebrates after scoring a goal Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Braga Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

KATAI ODUŠEVLJEN NOVIM SAIGRAČIMA: ‘Ohi je već pokazao da je odličan napadač, Pićini tek hvata pravu formu’

Objavljeno: 10.02.22 u 10:49

Partizan ‘beži’ crveno-belima pet bodova…

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, Aleksandar Katai, veruje da njegov tim može da stigne Partizan i osvoji domaće prvenstvo.

Rastemo iz godine u godinu. Pripreme su trajale tri nedelje i imali smo dosta napornih treninga, kao i utakmica. Stručni štab je zadovoljan našim zalaganjem i verujem da ćemo biti spremni za naredne izazove. Stigli su Ohi, Pičini, Motika i mladi igrači Đurić, Stanković i Radulović, koji je već ranije bio sa prvim timom – rekao je Katai za „B92“ – a potom je detaljnije opisao najnovija pojačanja srpskog šampiona:

Ohi je već pokazao da je odličan napadač, Pićini tek hvata pravu formu i biće onaj pravi kad počnu takmičarski mečevi. Mladi igrači će tek biti budućnost, poseduju veliki talenat i odlično su se pokazali na pripremama. Ne samo igrački već i sa ljudske strane. Motika je odradio samo jedan trening sa ekipom, dolazi iz minhenskog Bajerna, igramo na sličnoj poziciji i verujem da ćemo se odlično slagati na terenu. Mogu da pomognem svakom saigraču kada je u pitanju neki savet, ali tu je pre svega stručni štab koji se stara o svakom fudbaleru kada su u pitanju igrački zahtevi.

Katai ističe da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe da osvoje titulu.

– Situacija na tabeli nije takva kao prethodnih godina kada smo imali bodovno prednost u odnosu na drugoplasiranu ekipu na zimskoj pauzi. Borićemo se za titulu, daćemo i više nego što je potrebno kako bi ostala na ‘Marakani’. Spremamo se za to – poručuje Katai.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter