0
Košarka

FOTO: Twitter/@Goran_Dragic

DRAGIĆ SE SELI NA JUG AMERIKE: Plejmejker promenio sredinu, ali ostaje bez kluba! (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.22 u 18:32

Slovenac napokon izdejstvovao trejd

Kako se konačan rok za trejdovanje igrača u NBA ligi približava, većina ekipa želi da se otarasi nezadovoljnih ili igrača na koje ne računaju. U prvu kategoriju spada i iskusni plejkmejker, Goran Dragić. Slovenac je bio nezadovoljan od samog dolaska u Kanadu, a inicijativa za trejdom je samo porasla jer Dragić nije igrao od sredine novembra, zvanično zbog „ličnih“ razloga.

On se seli u Ostin, tačnije ekipu San Antonijo Sparsa kod Grega Popoviča, a u smeru Toronta će Tadeus Jang, nekoliko pikova i Dru Jubenks. Smatra se da će Sparsi otkupiti ugovor Gorana Dragića te će on ostati bez kluba, pa postoji mogućnost da potpiše  veteranski ugovor za neki od zainteresovanih klubova.

U igri su Dalas, Milvoki, Čikago i LA Klipersi.

Goran ove sezone se nije nagrao, a u utakmicama gde je bio na parketu beležio je prosečno 8 poena i blizu 3 skoka po meču. Pored Raptorsa nastupao je još za Majami, Finiks i Hjuston, a najveći uspeh mu je finale lige sa timom sa Floride u mehuru 2020. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter