0
Evrokup

Head coach Zeljko Obradovic Nemanja Dangubic Aleksa Avramovic Zach LeDay Balsa Koprivica EuroCup-Partizan v Lietkabelis Beograd, 17.11.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VASKEZ: ‘Partizan je bolji tim od nas i tu ne može ništa da se kaže!’

Objavljeno: 09.02.22 u 09:49

Novi izazov za crno-bele na evropskoj sceni!

U okviru 13. kola grupne faze Evrokupa, košarkaši Partizana dočekuju Andoru. Utakmica je zakazana za sredu, od 20 časova i 30 minuta. Crno-beli su favoriti u hali ‘Aleksandar Nikolić‘ i žele da se revanširaju za poraz iz prvog međusobnog susreta.

Pomoćni trener Andore, Pako Vaskez, izneo je očekivanja pred duel sa ekipom Željka Obradovića.

Partizan je bolji tim od nas i tu ništa ne može da se kaže, ali idemo u Beograd punih pluća, s namerom da se takmičimo. Pobede koje smo ostvarili poslednjih nedelja pomažu nam da sa velikim samopouzdanjem nastavimo da radimo ovaj posao. Biće to gostovanje sa izuzetnom atmosferom i veoma lepim iskustvom za život. Prolazimo kroz komplikovanu situaciju i želimo iz nje da izađemo na pravi način – istakao je Vaskez.

Centar ekipe iz ACB lige, Vitor Arteaga, svestan je da crno-beli hoće ‘osvetu’ za poraz koji su doživeli u novembru prethodne godine.

-Oni su veoma jaki u Pioniru, a siguran sam i da se sećaju utakmice koju smo odigrali ovde kod nas. Bili smo prvi koji smo ih savladali ove sezone i sada smo ponovo pronašli željeni nivo i pravi ritam. Nadamo se da ćemo ga zadržati. Trčimo izuzetno dobro i postižemo dosta lakih poena, to nam donosi samopouzdanje – kazao je Arteaga.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter